INCERT-gecertificeerd beveiligingsbedrijf

A-0136

Met goedkeuring van het ministerie van Binnenlandse Zaken, hebben we daarom de INCERT-certificering. Het is een keurmerk voor producten en diensten op het gebied van elektronische beveiliging tegen inbraak in gebouwen. Alleen beveiligingsproducten en bedrijven die naar behoren gecertificeerd zijn, mogen het INCERT-merkteken dragen. Hierdoor wordt het werk van ons bedrijf erkend door alle verzekeringsmaatschappijen.

Nieuwste beveiligingstechnologieën

De evolutie van de markt verandert continu. Daarom actualiseert INCERT regelmatig de eigen reglementen. Elk gecertificeerd bedrijf is verplicht om de laatste versies van die reglementen te raadplegen. Dit garandeert u een bedrijf dat altijd voorop loopt op het gebied van de nieuwste technologieën op het gebied van beveiliging.

Waarom werken met een INCERT-gecertificeerd bedrijf ?

Om uw bedrijf veilig te houden, is het belangrijk om van A tot Z een beroep te kunnen doen op een vertrouwd beveiligingsbedrijf. Een door INCERT gecertificeerde installateur garandeert het gebruik van apparatuur van superieure technische kwaliteit dankzij betrouwbare componenten. Daarnaast moet het voldoen aan een strikt handvest en wordt het ook regelmatig gecontroleerd.

Het gecertificeerde beveiligingsbedrijf moet regelmatig zijn ervaring, zijn algemeen beheer (administratie, verwerking van diverse klachten en opleiding), zijn betrokkenheid jegens zijn klanten met betrekking tot de conformiteit van zijn diensten bewijzen en laten zien dat het duidelijk communiceert naar zijn klanten.

Het INCERT-label garandeert u dat u in alle veiligheid een installateur en zijn uitrusting kiest !

Logo ibz

Tevens zijn wij gecertificeerd installateur van inbraak- en branddetectiesystemen door de SPF.

Wilt u gebruikmaken van een gecertificeerd beveiligingsbedrijf ? Neem nu contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Onze kernwaarden

Onze ervaring tot uw dienst !

Veiligheid

Kwaliteit

Professionaliteit

Sinds 2011 hebben onze medewerkers een gedegen ervaring op het gebied van alarmsystemen, woningbeveiliging en bedrijfspanden. We zijn aanwezig in heel Franstalig België en in Brussel. We zetten al onze expertise, onze dynamiek, ons advies en goedgekeurd materieel van hoge kwaliteit in voor het welzijn van onze klanten.

Onze kernwaarden

Onze ervaring
tot uw dienst !

Sinds 2011 hebben onze medewerkers een gedegen ervaring op het gebied van alarmsystemen, woningbeveiliging en bedrijfspanden. We zijn aanwezig in heel Franstalig België en in Brussel. We zetten al onze expertise, onze dynamiek, ons advies en goedgekeurd materieel van hoge kwaliteit in voor het welzijn van onze klanten.

Wilt u een offerte ontvangen?

Onze alarminstallateurs komen gratis bij u thuis !

Onze medewerkers reizen door heel België om u persoonlijk advies te geven,
ontwerp en installeer de meest geschikte alarm– en videobewakingssystemen.

Wilt u een offerte ontvangen ?

Onze alarminstallateurs komen gratis bij u thuis !

Onze medewerkers reizen door heel België om u persoonlijk advies te geven,
ontwerp en installeer de meest geschikte alarm– en videobewakingssystemen.