Cobatec verwacht u op BATIBOUW 2023

BATIBOUW is DE jaarlijkse vakbeurs voor bouw en renovatie in België. Elk jaar stellen talrijke exposanten hun producten, technieken en innovaties voor.

Dit jaar kunt u rekenen op de aanwezigheid van Cobatec op dit niet te missen evenement. Kom dus van 14 tot 19 maart 2023 naar onze stand 05420 in het hart van Paleis 5 van Brussels Expo, Belgiëplein 1 in 1020 Brussel.

BATIBOUW? Wat is het?

In 2023 vindt op de Heizelvlakte de vakbeurs gewijd aan bouw en renovatie plaats voor haar 64e editie.  Dit jaar zal het thema van BATIBOUW Bouwen aan de toekomst” zijn, met in het achterhoofd de doelstellingen van koolstofneutraliteit die de Europese Commissie voor het jaar 2050 heeft aangekondigd.

Het sleutelwoord zal dus zijn om een antwoord te bieden op de ecologische uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden. De bezoekers zullen kennis kunnen maken met de nieuwste innovaties die verband houden met een duurzamere wereld.

Beleef Cobatec in hartje Brussel

Op onze stand kunt u niet alleen onze beveiligingsexperts ontmoeten, maar hen ook al uw vragen stellen. Zij nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en u te helpen het juiste systeem voor u te kiezen.

  • Alarm: met een krachtig systeem kunt u zelfs op afstand de controle houden om uw gezin en uw huis te beschermen.

  • Camera en videofoon: door hun aanpassingsvermogen aan alle soorten gebouwen, privé of commercieel, zijn ze een echte troef voor de veiligheid.

  • Brandbeveiliging: of u nu ter plaatse bent of op afstand, u kunt vertrouwen op dit geavanceerde systeem om u te waarschuwen bij rook- en/of intense hittedetectie.

  • Toegangscontrole: met een toegangsbadge wordt de badge onbruikbaar als een van uw medewerkers deze kwijtraakt. Geen risico meer op inbraak door verloren sleutels.

  • Terreinbewaking: al onze technologieën kunnen worden gecombineerd om de veiligheid van uw terrein te garanderen.

Deel dit artikel, kies je platform!